ادویه ترشی به آن طعم خاصی میدهد و عطر خیلی خوبی به ترشی میدهد. ادویه مخصوص ترشی از ترکیب چند نوع ادویه دیگر به دست میآید. این ادویهها با نسبت خاصی با هم مخلوط میشوند و در بسیاری از ترشیها از آن استفاده میشود. ادویه ترشی مخلوط ، ادویه ترشی لیته ، ادویه ترشی لیته بندری و… از جمه ادویههای مورد استفاده در ترشیها هستند که اگر به مواد ترشی اضافه نشوند، ترشی طعم و مزه خوبی نمیگیرد. ادویه، طعم دهنده خیلی خوبی برای ترشی است و ترکیب آنها با هم، موجب تأثیر بیشتر بر بهبود سلامتی میشود. معمولا در ادویه ترشی ، گلپر، پودر گشنیز، دارچین، پودر زیره سبز، جوز هندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و سبزی معطر استفاده میشود.