تخم گشنیز

تخم گشنیز

  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد بازدیدها : 208
موجودی انبار :
کد محصول : 210581

طبع سرد و خشک دارد


تومان

15,000 تومان

افزودن به سبد خرید
برچسب ها :

تخم گشنیز ۱۰۰ گرم
تومان
15,000 تومان
افزودن به سبد

از تخم گشنیز معمولا به عنوان ادویه استفاده می‌شود. خواص تخم گشنیز فراوان است و به عنوان ماده دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اندازه تخم گشنیز درشت است و رنگ آن قهوه‌ای است و حفره توخالی دارد که عصاره این گیاه نیز در آن است. خواص تخم گشتیز فراوان است و از جمله خواص تخم گشنیز می‌توان به مواردی مانند کنترل دیابت، سلامت پوست، درمان ریزش مو، ضدنفخ، کنترل کلسترل، تنظیم قاعدگی، سلامت قلب، درمان روماتیسم، تقویت سیستم عصبی و کاهش وزن اشاره کرد خواص درمانی گشنیز قبل از بررسی این موضوع که گشنیز برای چی خوبه ابتدا باید با ویژگی‌های این گیاه مفید آشنا شویم. گشنیز گیاهی بسیار خوش عطر است که به شکل‌های مختلف از آن استفاده می‌شود. برگ، ساقه و تخم گشنیز دارای خواص مختلفی است و سرشار از ویتأمین‌ها و مواد معدنی هستند. خواص درمانی این گیاه به اندازه‌ای است که به آن لقب گیاه معجزه‌آسا داده شده است. از گشنیز برای کاهش میزان کلسترول خون، مشکلات پوستی، تنظیم فشارخون، درمان التهاب و ... استفاده می‌شود.گشنیز گیاهی همه فن حریف و بسیار کاربردی است. از این گیاه هم به عنوان ادویه و هم به صورت چاشنی برای غذا‌های مختلف استفاده می‌شود. نام علمی گشنیز کوریاندروم ساتیوم ال است و به صورت‌های مختلف خام یا خشک شده قابل استفاده است. گشنیز دارای 11 ماده از روغن‌های اسانسی، مواد معدنی، ویتأمین‌ها و 6 نوع اسید است. سبزی گشنیز یک گیاه بسیار مفید و بسیار خاصیت است که در انواع غذا‌ها و دارو‌های گیاهی از آن استفاده می‌کنند. گشنیز حاوی ویتامین‌های A، C،B6 است و دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. گشنیز همجنین حاوی فیبر است. سبزی گشنیز داروی معده است و به هضم غذا کمک می‌کند. درمان سوء هاضمه، سلامت کبد چرب و رفع نفخ از دیگر خواص تخم گشنیز است. کبد یکی از ارگان‌های حیاتی است که عملکردهای حیاتی بسیاری را انجام می‌دهد برای آشنایی با علائم کبد چرب به مقاله مامراجعه نمایید. طبع گشنیز گرم است یا سرد طبع گشنیز سرد و خشک است و مصرف این سبزی برای افرادی که دارای مزاج هستند توصیه نمی‌شود و باید در مصرف گیشنیز احتیاط کنند. طبع تخم گشنیز نیز مانند خود سبزی گشنیز سرد و خشک است. گشنیز در چه غذاهایی استفاده می‌شود ؟ سبزی گشنیز به دلیل دارا بودن عطر و طعمی فوق‌العاده در آشپزی ایرانی بسیار مورد توجه قرار گرفتا است. از این سبزی مفید در انواع سوپ‌ها برای طعم بهتر و برای زیبا کردن ظاهر سوپ استفاده می‌شود. گشنیز کباب و سوپ گشنیز از مشهورترین غذاهایی هستند که از گشنیز در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. گشنیز تازه برای پخت کوکو و آش مورد استفاده قرار می‌گیرد. تخم گشنیز را پودر می‌کنند و از آن به عنوان ادویه استفاده می‌کنند. همچنین در غذاهای ایرانی مانند برخی خورشت‌ها، عدسی و عدس پلو از ترکیب مودر تخم گشنیز و زیره سبز به عنوان ادویه استفاده می‌کنند. در ادامه به بررسی برخی از خواص تخم گشنیز (فواید تخم گشنیز) می‌پردازیم. بسیاری از افراد ادعا می‌کنند مصرف سرکه سیب برای لاغری تاثیر دارد و به همین دلیل به طور روزانه آن را مصرف می‌کنند برای اطلاعات بیشتر به مقاله نوشته شده ما با عنوان سرکه سیب برای لاغری مراجعه نمایید. خواص تخم گشنیز برای دیابت یکی از ده ها خاصیت تخم گشنیز تاثیرات آن روی قند خون می باشد. در واقع یکی از راه‌های کنترل قند خون بر اساس طب سنتی مصرف منظم از تخم گشنیز است. مواد موجود در عصاره تخم گشنیز با ورود به خون موجب ترشح انسولین می‌شوند و از این طریق موجب جلوگیری از افزایش قند خون و و حفظ سطح قند خون می‌شود. از دیگر خواص تخم گشنیز تاثیر آن در کاهش خطر عوارض قلبی عروقی مرتبط با پیش‌دیابت، دیابت نوع دو و سندروم متابولیک است. در نتیجه تخم گشنیز برای افراد دیابتی نیز مفید است. خواص گشنیز برای مو تقویت ریشه مو از خواص تخم گشنیز است. تخم گشنیز با تقویت ریشه مو موجب افزایش رشد مو و جلوگیری از ریزش مو‌ها می‌شود. ویتامین‌ها و پروتئین‌های ضروری برای مو در گیشنیز موجود است و به افزایش رشد و تقویت مو کمک می‌کند و در نتیجه در درمان ریزش مو نقش دارد.برای بهره‌مندی از خواص تخم گشنیز، پودر تخم گشنیز را با مقداری روغن زیتون ترکیب کنید و ترکیب به دست آمده را روی سر بمالید و پوست سر و مو را با ترکیب پودر تخم گشنیز و روغن زیتون خوب ماساژ دهید و پس از گذشت نیم ساعت با شامپو شسته و با آب گرم آب‌کشی کنید. همچنین می‌توانید آب سبزی گشنیز را بگیرید و قبل از حمام روی پوست سر خود و مو‌ها را با این آب سبزی ماساژ دهید و بعد از گذشت چند دقیقه بشویید. خواص تخم گشنیز برای پوست خاصیت ضدباکتری تخم گشنیز موجب درمان آکنه و جوش صورت می‌شود. پودر تخم گشنیز را با عسل و زردچوبه ترکیب کنید و ترکیب به دست آمده را به عنوان ماسک روی پوست صورت خود بگذارید تا خشک شود و سپس صورت خود را بشویید. گشنیز دارای سینئول و اسید لینولئیک است. در سینئول یکی از 11 ترکیب موجود در روغن‌های اسانسی است که در بالا نیز به آن اشاره شد. این مواد دارای خاصیت‌های ضد سرطانی و ضد روماتیسمی هستند و تورم ناشی از بیماری‌های مختلف را تا حد زیادی کاهش می‌دهند. از این گیاه می‌توان برای کاهش تورم‌های پوستی که به دلیل مشکلات کلیه ایجاد شده نیز استفاده کرد. کاهش التهابات پوستی تأثیر زیادی در بهبود شکل ظاهری پوست خواهد داشت. برای آشنایی با خواص عرق گشنیز میتوانید به مقاله نوشته شده ما با عنوان عرق گشنیز برای لاغری مراجعه نمایید. خواص گشنیز برای کلیه تخم گشنیز برای درمان عفونت ادراری و عفونت مثانه یک داروی گیاهی موثر و مفید است. از خواص تخم گشتیز به ادرار آور بودن آن می‌توان اشاره کرد که به حفظ سلامت کلیه‌ها کمک می‌کند. از تخم گشنیز به اندازه ۱/۵ قاشق چای‌خوری برداشته و با دو فنجان آب مخلوط کنید و این ترکیب را ناشتا بنوشید. خواص گشنیز برای رحم از جمله خواص گشنیز برای رحم این است که یکی از محرک‌های طبیعی و مفید است که استفاده از ترشحات غدد درون ریز را تنظیم می‌کند. تنظیم این ترشحات می‌تواند به بهبود سیکل قاعدگی کمک کند. علاوه بر آن یکی از بهترین و مؤثرترین خوراکی‌ها برای درمان و کاهش درد قاعدگی محسوب می‌شود. قبل از دوران قاعدگی از دمنوش گشنیز استفاده کنید تا قاعدگی منظمی داشته باشید. سرشار از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سیستم ایمنی گشنیز چندین آنتی اکسیدان دارد که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.نشان داده شده است که آنتی اکسیدان های آن با التهاب در بدن شما مبارزه می کنند.این ترکیبات شامل ترپینن، کورستین و توکوفرول ها هستند که ممکن است اثرات ضد سرطانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت کننده عصبی داشته باشند.یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در عصاره دانه گشنیز التهاب را کاهش داده و رشد سلول های سرطانی ریه، پروستات، سینه و روده بزرگ را کند می کند. برای لاغری صورت چه کنیم؟ وقتی صحبت از لاغر کردن صورت به میان می‌آید روش‌های مختلفی پیشنهاد می‌شود برای آشنایی بیشتر به مقاله نوشته شده غفاری مراجعه نمایید. کمک به سلامتی قلب و کاهش کلسترول گشنیز دارای اسید‌های مختلف مانند اسید لینولئیک، اسید اولئیک، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک و اسید آسکوربیک (ویتأمین C) است که می‌تواند کلسترول خون را تا حد زیادی کاهش دهد. سطح بالای کلسترول بد خون (LDL) باعث بروز مشکلات و بیماری‌های مختلفی قلبی- عروقی می‌شود. از جمله این بیماری‌های می‌توان به حملات قلبی، آترواسکلروز و سکته مغزی اشاره کرد. علاوه بر آن میزان کلسترول خوب را نیز در بدن افزایش می‌دهد. به این صورت با مصرف گشنیز و تخم گشنیز می‌توانید از بروز بسیاری از مشکلات قلبی جلوگیری کنید. کمک به سلامتی قلب برخی از مطالعات حیوانی و لوله آزمایش نشان می دهد که گشنیز ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول بد را کاهش دهد.به نظر می رسد عصاره گشنیز به عنوان یک ادرارآور عمل می کند و به بدن شما کمک می کند تا سدیم و آب اضافی را دفع کند. این ممکن است فشار خون شما را کاهش دهد.برخی تحقیقات نشان می دهد که گشنیز ممکن است به کاهش کلسترول نیز کمک کند.

`

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 

ارسال سريع کالا

امکان ارسال رايگان محصولات به مشتريان عزيز در سراسر کشور...

تخفيف ويژه

مشترياني که خريد بالايي داشته باشند از تخفيفات ما برخوردار خواهند شد...

کيفيت محصولات

استفاده از جديدترين تجهيزات و ماشين آلات روز دنيا در راستاي ايجاد با کيفيت ترين محصولات ايراني