بارهنگ

بارهنگ

  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد بازدیدها : 206
موجودی انبار :
کد محصول : 210605

طبع سرد و خشک دارد


تومان

48,000 تومان

افزودن به سبد خرید
برچسب ها :

بارهنگ ۱۰۰ گرم
تومان
48,000 تومان
افزودن به سبد

خواص تخم بارهنگ در طب سنتی

  1. بارهنگ، اثر قابض و نرم‌کنندگی دارد و به عنوان تب‌‌بر، تصفیه‌ کننده‌ خون، آرام‌ کننده و رافع تحریکات مجاری تنفسی و ادراری مطرح است.
  2.  در رفع ناراحتی‌های آسم آمفیزم، اسهال‌های ساده و صفراوی، خون‌ریزی‌های دستگاه گوارش، ورم مخاط دهان، درد دندان و حتی درد گوش، مۆثر است.
  3. برگ‌های تازه‌ این گیاه، خواص ضدباکتریایی قوی دارد. به همین جهت، برای التیام زخم‌ها، جراحت‌ها و سطوح ملتهب و آزرده‌ بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  4. تخم بارهنگ، قابض، محرک، تب‌بر، معرق، مدر و معالج اسهال خونی است. همچنین آن را برای رفع اختلالات کلیوی و معالجه‌ کولیک، مالاریا، سرفه، آسم برونشیتی و قطع خون‌ریزی و معالجه‌ امراض مثانه و سوزاک، توصیه کرده‌اند.
  5.  تخم آن پس از خیس کردن، لعاب فراوان دارد و از قدیم به همراه دانه به، تخم قدومه و تخم مرو به عنوان چهارتخمه برای نرم کردن سینه، رفع گلودرد، صاف کردن صدا و رفع خشونت حلق و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.
  6. از دیگر خاصیت تخم بارهنگ در طب سنتی کمک به درمان یبوست است. دانه‌های این گیاه دارویی خاصیت ملین دارد و مصرف آن به رفع یبوست خفیف کمک می‌کند.
  7. این گیاه باعث کاهش خونریزی شدید در دوران قاعدگی یا پریود می‌شود.
  8. آشامیدن عصاره آن افزایش‌دهنده وزن است.
  9. مخلوطی از دانه‌های این گیاه، قدومه، تخم مرو و به دانه به نام ” چهار تخمه ” تهیه می‌‏شود که در طب عوام، به عنوان نرم کننده سینه و برطرف کننده سرفه و خارش‌های گلو، مصرف می‌شود.

 

موارد منع مصرف

  • مصرف بارهنگ، برای افرادی که ناراحتی ریه دارند توصیه نمی‌شود.
  • استفاده از آن در دوران بارداری و شیردهی بایستی با احتیاط همراه باشد، زیرا روغن موجود در دانه که شباهتی به روغن خردل دارد، باعث تحریک رحم می‌شود و با حالت مسهلی که ایجاد می‌کند، ممکن است برای مادر و جنین ایجاد خطر کند.
  • توجه داشته باشید، در هنگام مصرف تخم آن، بایستی آب و مایعات به مقدار زیاد مصرف شود.
  • برخی افراد به روغن موجود در تخم بارهنگ حساسیت دارند و باعث بروز آلرژی، التهاب و درماتیت در افراد حساس می‌شود.

شیوه استفاده

  • از برگ‌های تازه و خشک شده این گیاه دارویی برای تهیه چای و دمنوش آن استفاده می‌کنند. شما حداکثر می‌توانید تا ۲ فنجان دمنوش بارهنگ در روز بنوشید. یک فنجان برگ‌های تازه آن را یا ۱ قاشق چایخوری برگ‌های خشکش را بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد و میل کنید.
  • یک قاشق غذاخوری از شیره تازه گیاه را در شیر و یا شربت عسل مخلوط کرده و در طول روز در سه نوبت میل نمایید.
  • منابع مختلف، مصرف روزانه بین ۵ تا ۱۵ گرم دانه‏ را توصیه کرده‏‏‌اند. دانه‏‌ها را داخل نصف استکان آب ریخته، مخلوط کرده و میل نمایید.

`

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 

ارسال سريع کالا

امکان ارسال رايگان محصولات به مشتريان عزيز در سراسر کشور...

تخفيف ويژه

مشترياني که خريد بالايي داشته باشند از تخفيفات ما برخوردار خواهند شد...

کيفيت محصولات

استفاده از جديدترين تجهيزات و ماشين آلات روز دنيا در راستاي ايجاد با کيفيت ترين محصولات ايراني